Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 7526900

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Πλαστικός Χειρουργός Αθήνα

BOOK ONLINE

Ραντεβού με τον γιατρό…

Dr. Τέντης Δημήτριος MD

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
O Δρ. Τέντης Δημήτριος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έλαβε την ειδίκευση του στην Πλαστική Χειρουργική στο 401 ΓΣΝΑ, στο 417 ΝΙΜΤΣ, και στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ”.

Εν συνεχεία έκανε τη μετεκπαίδευση του στο Northern General Hospital (Plastic Surgery Department and Burns Unit) στο Sheffield, ενώ εξειδικεύτηκε στην Aποκατάσταση Μαστού, σε Κρημνούς Διατιτραινουσών Αρτηριών (perforator flaps), στην Χειρουργική Άκρας Χειρός στο Queen Victoria Hospital, East Grinstead, στην Κοσμητική Χειρουργική & την αποκατάσταση Σαρκωμάτων Μυοσκελετικού στο University Hospitals Birmingham & Royal Orthopedic Hospital, του Birmingham, του Ηνωμένου Βασιλείου. Την εκπαίδευσή του συνέχισε στο Ontario του Καναδά, με εξειδίκευση στην Επανορθωτική Μικροχειρουργική και την Αποκατάσταση Μαστού (Dept of Surgery, Division of Plastic Surgery - McMaster University, Hamilton, Ontario, Canada).

Ο Ιατρός στη συνέχεια έλαβε θέση επιμελητή Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής, στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα.

Δραστηριοποιείται ως ιδιώτης ιατρός και είναι μέλος του “The Doctors” Medical Network.

Κύρια ενασχόλησή του αποτελούν η αυξητική και μειωτική στήθους, η επανορθωτική μικροχειρουργική, η αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή, οι αποκαταστάσεις άνω και κάτω ακρών, οι Κακώσεις Περιφερικών Νεύρων, η διόρθωση / βελτίωση μετατραυματικών / μετεγκαυματικών ή μετεγχειρητικών ουλών όπως και διάφορες άλλες αισθητικές και επανορθωτικές επεμβάσεις.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Χαρακτηρίζεται για το ήθος, την καλλιέργειά του και τον επαγγελματισμό του.

E-mail: tentis@thedoctors.gr & tentis@exelixismedical.gr