Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 7526900
 • 3D προσομοίωση ρινοπλαστικής

 • 3D προσομοίωση ρινοπλαστικής

 • 3D προσομοίωση ρινοπλαστικής

 • 3D προσομοίωση ρινοπλαστικής

BOOK ONLINE

Ραντεβού με τον γιατρό…

ρωτήστε μας…

VECTRA 3D® SYSTEM

Το μοναδικό σύστημα 3D προσομοίωσης ρινοπλαστικής, γενειοπλαστικής και άλλων επεμβάσεων προσώπου

Το Exelixis Medical Institute προσφέρει την επόμενη διάσταση στην ιατρική απεικόνιση παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα το VECTRA 3D Imaging της Canfield Imaging Systems USA

Η νέα αυτή τεχνολογία δίνει την δυνατότητα τρισδιάστατης απεικόνισης του προσώπου και προσομοίωσης χειρουργικών επεμβάσεων όπως:

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Η ανάγκη του ασθενή που επιθυμεί να υποβληθεί σε ρινοπλαστική, γενειοπλαστική και άλλες αισθητικές επεμβάσεις του προσώπου

Ανέκαθεν το βασικό ζητούμενο του ασθενούς κατά την συζήτηση για την οποιαδήποτε αλλαγή στην εμφάνιση του ήταν να έχει την δυνατότητα να δει το αποτέλεσμα πριν να πάρει την “μεγάλη απόφαση”. Ταυτόχρονα, σταθερή επιθυμία του χειρουργού ήταν πάντα να έχει την δυνατότητα να δείξει με σαφή και απλό τρόπο στον ασθενή το τι μπορεί να περιμένει από την επέμβαση.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι επιτέλους η επιθυμία και των δύο έγινε πραγματικότητα. Έχουμε πλέον την δυνατότητα να δούμε και να συζητήσουμε το αποτέλεσμα με ασφάλεια, πολύ πριν βρεθούμε στο χειρουργικό τραπέζι.

Tο Exelixis Medical Institute σε συνεργασία με την Canfield Imaging Systems USA παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το σύστημα το 2009 και έκτοτε το διαθέτει ανελλιπώς στους έλληνες ασθενείς

Τα πλεονεκτήματα του Vectra 3D⁄M3 System.

Το βασικότερο που θα μπορούσε να αναφέρει κανείς είναι ότι διευκολύνει κατά πολύ την συνεννόηση ιατρού – ασθενούς. Ο ασθενής μπορεί να εξηγήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια και σαφήνεια στον χειρουργό τις επιθυμίες του και αυτός με την σειρά του τις ενδεδειγμένες λύσεις και το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Με την χρήση της προσομοίωσης θα είσαστε σε θέση να δείτε την μελλοντική σας εμφάνιση με άνεση και χωρίς άγχος.

Η ανησυχία για το αποτέλεσμα ελαττώνεται κατά πολύ, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεται η σωστή συνεννόηση με τον χειρουργό σας. Οι λανθασμένες συνεννοήσεις του παρελθόντος αντικαθίστανται από την σιγουριά της εικόνας.

Κατά την προσομοίωση ο χειρουργός σας μπορεί να σας δείξει το αποτέλεσμα από 2 οπτικές γωνίες ταυτόχρονα, συγκριτικά το πριν και το μετά, το αποτέλεσμα που θα έχετε εάν κάνετε 2 ή και περισσότερες επεμβάσεις καθώς και πολλά άλλα, ανάλογα με την περίπτωση.

Τέλος, σε περιπτώσεις ιδιαίτερα απαιτητικών επεμβάσεων –όπως οι επανεπεμβάσεις- μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το σύστημα για την ακριβή μέτρηση πολλών διαστάσεων, αποστάσεων και γωνιών αντλώντας έτσι πολύτιμες πληροφορίες για το μέγεθος τμημάτων που πρέπει να αφαιρεθούν και μοσχευμάτων που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στο χειρουργείο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Vectra 3D Imaging, καθώς και τα software Face Sculptor and Mirror Suite που χρησιμοποιούνται στο ινστιτούτο μας πατήστε παρακάτω για να κάνετε download στις αντίστοιχες brochures:

Η αντιπροσώπευση του συστήματος στην Ελλάδα γίνεται από την εταιρεία Chrysallis Proderma η οποία με διευθύνουσα σύμβουλο την Κα Κατερίνα Μιχαήλ, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2002.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Το VECTRA® 3D Imaging System όπως και το λογισμικό Face Sculptor™ έχουν αναπτυχθεί από την Canfield Imaging Systems, NJ USA, εταιρεία πρωτοπόρο στην παγκόσμια αγορά των συστημάτων απεικόνισης με εφαρμογή στην ιατρική και ιδιαίτερα την χειρουργική.

Διαδικασία

Η διαδικασία ξεκινά με την λήψη της τρισδιάστασης εικόνας του ασθενούς με το VECTRA 3D η οποία διαρκεί περίπου ένα λεπτό.

Στην συνέχεια με την βοήθεια των ειδικών λογισμικών Face Sculptor® & Mirror® ο Δρ. Μοιρέας και οι συνεργάτες του μπορούν να σας δείξουν μία προσομοίωση σε τρισδιάσταση εικόνα του αποτελέσματος που μπορείτε να αναμένετε μετά την χειρουργική επέμβαση.

Δυνατότητες

Λόγω του ότι η προσομοίωση είναι σε τρισδιάστατο μοντέλο υπάρχουν πάρα πολλές δυνατότητες κατά την διάρκεια της προσομοίωσης. Αναφέρουμε ενδεικτικά τις ακόλουθες:

 • Να δείτε το αποτέλεσμα από οποιαδήποτε οπτική γωνία εσείς επιθυμείτε.
 • Να δείτε το αποτέλεσμα από δύο οπτικές γωνίες ταυτόχρονα.
 • Να δείτε σε αντιπαράθεση δίπλα-δίπλα “το πριν” και “το μετά” την επέμβαση.
 • Να δείτε ακόμα και το ένα είδωλο “επάνω” στο άλλο.
 • Να μετρήσουμε γωνίες, αποστάσεις ακόμα και όγκους ιδίως σε περιπτώσεις μεταμοσχεύσεων.
 • Να συνδυάσουμε τις εικόνες του συστήματος με τα αποτελέσματα αξονικών και μαγνητικών τομογραφιών, σε περιπτώσεις μεγάλων χειρουργείων αποκατάστασης σε συνεργασία με γναθοχειρουργούς.

FAQ

Ποιες επεμβάσεις είναι δυνατόν να προσομοιωθούν;

Το σύστημα προσομοιώνει πληθώρα επεμβάσεων όπως:

 • Αρχική Ρινοπλαστική
 • Επανεπέμβαση Ρινοπλαστικής
 • Γενειοπλαστική (πλαστική πηγουνιού)
 • Προφιλοπλαστική (ρινοπλαστική & γενειοπλαστική)
 • Λιποαναρρόφηση και άλλες
 • Πολύ σύντομα προβλέπεται να μπορούν να προσομοιωθούν επεμβάσεις όπως λίφτιγκ, bottox, fillers, επεμβάσεις στα χείλη και άλλες

Είναι εύκολη η χρήση;

Η διαδικασία της λήψης κρατά λιγότερο από ένα λεπτό και η προσομοίωση διαρκεί μόλις λίγα λεπτά, όσο χρειάζεται ουσιαστικά για να συνεννοηθείτε με τον χειρουργό σας για το τι ακριβώς επιθυμείτε να βελτιώσετε στην εμφάνισή σας.

Τι τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν κατά την προσομοίωση;

Μπορούν να προσομοιωθούν όλες οι τροποποιήσεις που πιθανόν να απαιτηθεί να γίνουν κατά την επέμβαση. Αφαίρεση ύβου (καμπούρας), ευθειασμός της μύτης, ανόρθωση της μύτης, μορφοποίηση της ρινικής πυραμίδας καθώς και οποιαδήποτε άλλη.

Μπορούν να γίνουν περισσότερες από μία προσομοιώσεις ταυτόχρονα;

Ναι. Είναι δυνατόν να γίνουν δύο, τρείς ή και περισσότερες προσομοιώσεις ταυτόχρονα. Για παράδειγμα αφαίρεση ύβου (καμπούρας), με ταυτόχρονη ανύψωση και ευθειασμό της μύτης.

Πόσο μεγάλη ευκρίνεια έχει η εικόνα που λαμβάνεται;

Οι εικόνες που λαμβάνονται είναι πολύ μεγάλης ανάλυσης γι’αυτό και προβάλλονται σε μεγάλες οθόνες χωρίς πρόβλημα. Ακόμα και οι πόροι του δέρματος του ασθενούς είναι ορατοί.

Να σημειωθεί ότι η ανάλυση των εικόνων του συστήματος Vectra Μ3 που διαθέτουμε φθάνει στην εκπληκτική τιμή των 36 Megapixels.